A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Серпнева (не)конференція у форматі EdCamp «Взаємодіємо разом. Виклики та завдання 2020-2021 н.р.».

Дата: 01.09.2020 09:58
Кількість переглядів: 51

27.08.2020 відбулася наша перша онлайн серпнева (не)конференція у форматі #EdCamp «Взаємодіємо разом. Виклики та завдання 2020-2021 н.р.». Ця зустріч зібрала всіх вчителів та вчительок Куцурубської громади. День був насиченим, бо вперше опановували платформу для конференцій #MyOwnConference. До речі, платформа варта уваги і сьогодні спрацювала на відмінно. День був складним, бо складається враження, що розмовляєш весь час з комп’ютером. Але завдяки активності у чаті було зрозуміло, що ми не самі.
Як сказав Мухаммед Алі «Неможливе – це не вирок. Це виклик. Неможливе – це шанс проявити себе. Неможливо – це не назавжди. Пам’ятайте, неможливе – можливе». Під таким гаслом #НеможливеМожливе провели трендову онлайн селфісесію серед учасників конференції. За кількістю лайків переміг допис Антонина Остапчук. Вітаємо! На Вас чекає подарунок.
В рамках панельної дискусії, яку розпочали на інтерактивній платформі #Mentimeter, обговорили функції та повноваження педагогічної ради, а також поняття, види та обсяг автономії закладу освіти.
З новим навчальним роком привітала освітян громади начальниця управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області пані Татьяна Голубченко. Пані Тетяна акцентувала увагу освітян на одне ключове питання щодо забезпечення якісної освіти в нових реаліях, яке включає в себе ряд проблемних питань. Під час виступу були представлені результати онлайн опитування щодо готовності ЗЗСО до нового навчального року, обговорили чинники якості освіти та розвиток зовнішньої системи забезпечення якості освіти. Не оминула дистанційна освіта і інституційний аудит, сьогодні команда ДСЯО презентувала модель дистанційно-очного інституційного аудиту. Дякую команді ДСЯО за партнерство і готовність допомагати. Якщо є питання – приєднуйтеся до youtube каналу ДСЯО у Миколаївській області
https://www.youtube.com/channel/UCe1gvC7EEASYnwMamSVtvKQ .
Неочікуваною для колег була експертна сесія від працівника #Райффайзен Банк #Аваль @Serhii Barabanov Сергія Барабанова. Всі ми знаємо, що фінансова грамотність і підприємливість – це одна з компетентностей, якою мають володіти учні НУШ. А хто краще, ніж банкір розповість про гроші? Пан Сергій коротко розповів про банківську систему і будову платіжної картки. Але найбільше зацікавила інформація про FUNкартку. #FUNкартка — це платіжна картка Вашої дитини для безпечного користування коштами та навчання фінансовій грамотності, це картка, яка має власний мобільний додаток, де розважаючись і навчаючись фінансової грамотності, дитина може поповнювати мобільний телефон та електронні сертифікати iTunes, Google Play, AliExpress як винагорода за фінансові навички, творчість та покупки карткою. До речі, а ви знали, що Аваль проводить екскурсії до центрального відділення банку, де дітям розкажуть про процедуру завантаження банкоматів та відкриття сховища, розкажуть принцип роботи банку, проводять інтерактивні конкурси та вебінари. І на останок, не знаєте як змотивувати учнів, запросіть тренерів з Аваль, і вони проведуть заняття, квести на тему фінансової грамотності, можливо і дистанційно.
Після кави-брейк, у кожного була своя перерва, провели експертну сесію від нашого методичного кабінету на тему: «Дистанційне навчання. Ефективна організація», після якої освітяни Куцурубської громади представили свій досвід роботи з дистанційного навчання та отримали завдання на новий 2020-2021 навчальний рік.
І на завершення, всім дякуємо за участь, розуміння та бажаємо натхнення у новому році!

Тримай п’ять освіто! Обіймаємо! Зустрінемося на EdCampKutsurub

#EdCampaugust #EdCampSerpneva



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень