A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Пам’яті Небесної Сотні…

Дата: 21.02.2018 10:03
Кількість переглядів: 50

На виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року  № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пом’яті Героїв Небесної Сотні»,  з метою вшанування 2018 року в Куцурубській сільській раді  об’єднаної територіальної громади подвигу учасників   Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні сільською головою Куцурубської сільської ради ОТГ було підготовлено відповідне розпорядження, згідно з яким у всіх загальноосвітніх навчальних закладах громади проведено загальношкільні лінійки-реквієм до Дня вшанування пам’яті героїв Майдану «Небесної Сотні»: «Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…», «Незгасна пам’яті свіча…»; єдиний урок до Дня Героїв Небесної Сотні, тематичні хвилини інформації «Герої Майдану».

          У Дмитрівському НВК організовано покладання квітів до меморіальної дошки Музики І.І., який загинув в зоні проведення АТО. Розпочато роботу по оформленню стенду в історичному музеї школи, присвяченому Музиці І.І.

          Для учнів 9-11 класів проведено «круглі столи» на тему: «Події Майдану. Причини і наслідки», організовано перегляди відеоматеріалів на тему «Герої не вмирають!», документальних фільмів, присвячених подвигу Героїв Небесної Сотні, відеороликів «Пам’яті героїв Небесної Сотні»,       учнівські конференції «Уроки демократії», виховні години «Мамо, я не вернусь…».

          Вчителями історії проведено тематичні уроки «Відверта розмова «Гідність і свобода – шлях до європейської держави», круглі столи «Демократія в державі шляхом революції».

            Для учнів середньої ланки класними керівниками проведені виховні години на тему: «Небесна сотня. На сторожі Гідності», «Сучасні борці за єдність України», години спілкування на тему: «Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні»,  «Герої, що зберегли для нас Україну», виховні години «Вшануймо пам'ять Героїв Небесної Сотні, Революції Гідності, жителів області, які загинули за свободу та незалежність України».

Для учнів 1-4 класів проведено класні години «Я - маленький громадянин».

          У фойє навчальних закладів організовано виставки фотоматеріалів «Пам’яті Небесної сотні присвячується…»; випущені шкільні стінгазети на тему: «Герої Майдану…», конкурси малюнків  «І на малюнку слово МИР!».

У шкільних бібліотеках, в бібліотеках та музеях громади оформлені тематичні виставки «Пам’яті Небесної Сотні» (перегляди літератури, присвячені подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам’яті героїв Небесної сотні), виставки художньої та документально-публіцистичної літератури «Герої не вмирають…», «Наші герої – це наша пам'ять».          

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень