A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

ТАЛАНОВИТА ГРОМАДА

Дата: 21.09.2020 13:39
Кількість переглядів: 39

     Творчі, креативні, завзяті та позитивні. Саме такими словами можна охарактеризувати аматорів художньої самодіяльності та професіональних працівників культури Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади. З року в рік їх  майстерність та професіоналізм не тільки зберігає, а й постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.  Підтвердженням цього є наші досягнення. Так 14 червня 2020 року  Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи було організовано обласний конкурс гумору та сатири «Веселі витребеньки». 59 учасників з різних громад Миколаївщини виступали в п’яти номінаціях: «Гумор та сатира», «Стендап», «Авторський твір», «Співаний гумор» і «Театральні витребеньки». Аматори Іванівського сільського клубу-філії, а саме Ішков Максим, Дмитро Ворончихін під керівництвом завідуючої клубом-філією Ольги Ворончихіної взяли участь у гумористичному конкурсі зі сценкою «Мама і комп’ютер». Сама Ольга Василівна проявила свою майстерність та професіоналізм в номінації «Гумор та сатира» ΙΙΙ категорії, де посіла ΙΙ місце.

Також Ольга Ворончихіна, співпрацюючи з Наталією Кусковською, методистом  відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради ОТГ, взяла участь у Всеукраїнському фестивалі патріотичної пісні «Ми є країна», який організувало до Дня незалежності України Херсонське громадське об'єднання «Творці сучасності». В номінації «Авторська пісня» пані Ольга  представляла свою авторську пісну «Молитва за Україну» та стала Лауреатом Ι ступеню.

12 вересня Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи провели обласний огляд сімейної творчості «Родинні суперечки». В огляді взяли участь майже 20 талановитих родин із різних куточків Миколаївщини. Вони виступали у двох номінаціях: «Творча родина» і «Декоративно-прикладне мистецтво».

 Конкурсанти першої номінації показали мінівистави, сюжет яких містив чотири складники: візитівку, родинні страви, сімейні суперечки й творчий конкурс «Хто співає, той журбу проганяє». Представляв громаду в області  Парутинський  Палац культури Куцурубської сільської ради ОТГ, де творча спільнота: Іващенко Тетяна та Олександр, Шеїна Тетяна, Чудна Наталія та Богатирьова Людмила, посіла 1 місце в номінації  «Творча родина».

         Зичимо нашим талановитим людям нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень