A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Листи з небуття

Дата: 26.10.2018 14:49
Кількість переглядів: 34

26 жовтня, напередодні 74 – ої річниці від дня визволення України від фашистських загарбників, в Дмитрівському НВК відбувся урочистий захід «Листи з небуття», підготовлений учнями 11 класу на чолі із класним керівником Руснаком Дмитром Володимировичем та педагогом – організатором Довбнею Ольгою Ярославівною. 

      Трагічні події Другої Світової війни були пов'язані із сучасними воєнними діями на сході України.

        Присутнім було запропоновано поглянути на події з нетрадиційної точки зору. Були зачитані фронтові листи бійців Другої Світової війни до своїх коханих, матерів, до сина, листи, які писали дружини на фронт. Багато які із них не дійшли до адресатів по причині смерті, деякі були знайдені тільки через десятиліття. Проникливі слова та віра в перемогу над ворогом, любов до Батьківщини і до життя – їх основний мотив.

        Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто загинув на фронтах Другої Світової війни та при проведенні військових дій на Україні в наш час.

       Одинадцятикласники поклали до пам'ятника загиблим односельцям гірлянду Слави, виготовлену власноруч. Пам'ять жива. Вони загинули, щоб життя продовжувалось.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень