A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Нарада керівників закладів освіти і культури Куцурубської сільської ради ОТГ

Дата: 02.02.2018 22:35
Кількість переглядів: 33

   Відповідно до річного плану роботи 02 лютого 2018 на базі Куцурубської публічної   бібліотеки відбулася нарада керівників закладів освіти і культури громади з фінансових     питань.

    Порядком денним було передбачено розгляд нагальних питань. Зокрема, Плющева Марина   Євгенівна, головний бухгалтер ЦБ відділу довела до відома присутніх інформацію щодо   підсумків виконання кошторису за 2017 рік та планування видатків на 2018 рік. Проаналізувала орендні відносини в закладах культури громади та наголосила на дотриманні фінансової дисципліни.

Начальник відділу Дубіна Тетяна Вадимівна проінформувала керівників про стан забезпеченості лімітами на 2018 рік.

Методистом МК відділу Цісельською О.М. до відома керівників було доведено наказ відділу від 23 січня 2018 року № 04   «Про віднесення клубних установ до груп по оплаті  праці і встановлення показників на 2018 рік», яким кожному керівнику клубного закладу було встановлено контрольні показники діяльності закладів культури на 2018 рік.

Цього ж дня на базі відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини було проведено чергову нараду з керівниками закладів освіти .

Дубіна Т.В., начальник відділу з питань ОМСКМ зробила детальний аналіз діяльності відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради ОТГ за 2017 рік та окреслила пріоритетні напрямки роботи відділу  у 2018 році.

Завідувач МК відділу Кельбас О.О. підвела підсумки курсової перепідготовки педпрацівників у 2017 році.

Під час наради керівники закладів освіти доповіли з питань «Про  підсумки І семестру 2017/2018 навчального року. Про роботу з дітьми, які мають низький рівень навчальних досягнень», «Про хід виконання законодавчих актів з охорони прав та інтересів дітей пільгових категорій».    

Крім того, директори шкіл надали узагальнену інформацію щодо організації роботи зі зверненнями  громадян.

         Пікуль Т.В., директор Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Т.Шевченка,  доповіла про  підсумки роботи у  І семестрі 2017/2018 навчального року  в  інклюзивному класі та підготувала презентацію щодо організації інклюзивної освіти в загальноосвітніх закладах. 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень