A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Новини

Про запровадження карантину у закладах освіти та культури Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади

НАКАЗ № 20 від 12.03.2020 року Про запровадження карантину у закладах освіти та культури Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади

10:05 20.03.2020

Семінар-практикум з елементами тренінгу «STEAM проєкт у школі: від ідеї до втілення»

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, із метою впровадження STEAM-освіти у освітній процес, 12 лютого 2020 року на базі Куцурубського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Т. Г. Шевченка відбувся семінар-практикум «STEAM проєкт у школі: від ідеї до втілення». На семінар-практикум були запрошені вчителі математики та вчителі початкових класів.

12:49 14.02.2020

Флешмоб #Подаруй_бібліотеці_книгу

14 лютого - Міжнародний день дарування книг. Відділ з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади долучається до флешмобу #Подаруй_бібліотеці_книгу

09:06 14.02.2020

Планова нарада керівників клубних закладів

5 лютого 2020 року на базі Куцурубської публічної бібліотеки відбулася планова нарада працівників клубних закладів Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади. Методистом відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради ОТГ Наталією Кусковською були розглянуті такі питання:  організація та проведення культурно-дозвіллєвих заходів, запланованих на перший квартал 2020 року, участь в обласних конкурсах, ведення документації клубних закладів. Методист відділу відмітила, що варто приділити увагу, користуючись інструментами «Public Relations»,  формуванню іміджу закладів, збільшенню кількості однодумців та розширенню кола споживачів культурних послуг, встановленню гарних відносин і взаєморозумінню між закладами культури та її аудиторією.

10:23 07.02.2020

GoCamp у закладах освіти Куцурубській ОТГ

У жовтні місяці 4 школи, а саме, вчителі англійської мови закладів загальної середньої освіти Куцурубської ОТГ заповнили заявку на участь в англомовному таборі GoCamp. GoCamp - це найбільша освітня волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України. "Хочеш змінити світ? Надихай дітей" - такий лозунг мовних таборів.  За програмою проєкту учні шкіл, які пройшли відбірковий етап, матимуть можливість поспілкуватись і провести серпень 2020 разом з іноземними волонтерами, які незабаром завітають в їхні школи. На участь у GoCamp подали заявки більше ніж 800 шкіл України. За результатами відбору 4 заклади освіти громади увійшли до списку переможців.

03:22 04.02.2020

Cемінар-практикум з елементами тренінгу «Шляхи формування в учнів проєктно-технологічної компетенції в умовах НУШ»

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, із метою підвищення рівня професійної майстерності вчителів трудового навчання закладів освіти громади як умова досягнення нової якості технологічної освіти, 24 січня 2020 року на базі Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І. Рачкова відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу «Шляхи формування в учнів проєктно-технологічної компетенції в умовах НУШ». На семінар були запрошені вчителі трудового навчання та вчителі початкових класів.

02:44 04.02.2020

Вчителі англійської мови долучилися до проєкту ВИ.Мова

18 січня 2020 року 7 активних і небайдужих вчителів англійської мови за ініціативи методиста відділу з питань ОМСКМ Куцурубської сільської ради ОТГ  відвідали вступний тренінг проєкту Ви.Мова, який відбувся у Window on America Mykolaiv. Мета проєкту - покращення рівень викладання англійської мови за допомогою гуртків, додаткового навчання вчителів та впровадження інтерактивних підходів на уроках.  Під час тренінгу вчителі створювали персонаж "ідеального вчителя", вчились планувати урок та ставити чітко його мету та працювали як справжня дружня команда, створюючи сценарій уроку мрії! Після завершення навчання вчителі громади отримали сертифікати та доступ до всіх матеріалів проєкту.

15:28 23.01.2020

Нарада з керівниками клубних закладів громади

 15 травня на базі відділу з питань ОМСКМ Куцурубської сільської ради ОТГ проведено чергову нараду з керівниками клубних закладів громади. Методист методичного кабінету відділу Кусковська Н.Р. проаналізувала роботу за І-й квартал 2019 року та разом з керівниками виокреслила пріоритетні напрямки у плануванні подальшої роботи клубів. Також розглянуто питання щодо удосконалення та урізноманітнення форм надання культурних послуг населенню громади, покращення умов та матеріально-технічної бази закладів культури.

11:04 16.05.2019

КОСМОС – знайомий незнайомець

 Протягом тижня, починаючи з 08 квітня 2019 року, учні Парутинської ЗОШ І -ІІІ ступенів мали змогу "подорожувати" крізь простір і час іншими космічними світами, планетами та вимірами. Зустрічалися з марсіанами, дізнавалися про таємниці космосу та нові зірки, переглядаючи цікаві мультфільми, науково - популярні відеофільми.

14:41 12.04.2019

День гумору в Парутинській школі

  01 квітня у Парутинській ЗОШ І – ІІІ ступенів розпочалося загальношкільною лінійкою, на якій учням школи після канікул створили гарний настрій гумористичні сценки у виконанні учнів 11 класу (Вислянська Н., Гуляк М., Михайленко Ю.) та весела пісня від дівчаток 9 класу (Біньковська К., Несенко Н., Церковська С.). Підготувала номери педагог – організатор Левдік С.В.

13:40 02.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень