A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Новини

Зустрічаємо Весну

 15 лютого вихованці дошкільного підрозділу  Солончаківського НВК розважали Зиму та запрошували Весну –красну. Разом з вихователем Мрикало Н.А. діти взяли участь в ігрових дійствах, розвагах з Зимою, співали веснянки й водили хороводи, а допомагали їм в цьому працівники закладу Казаку Т.Г.,Грикень О.В.

09:27 20.02.2019

Новорічні ранки у Солончаківському НВК

26 та 28 грудня для учнів  Солончаківського НВК та вихованців дошкільного закладу НВК  пройшли новорічні свята ,які подарували дітям радість зустрічі з Дідом Морозом  та Снігуронькою. Веселі хороводи, розваги, запальні танці з Дідом Морозом та Снігуронькою, не залишили байдужими жодного учасника свята.  А на завершення свята всі учні та вихованці НВК отримали новорічні подарунки. Адміністрація, батьки,  діти  закладу  висловлюють щиру подяку голові  ТОВ «Агротал-продукт»  Тал Амнону  за новорічні солодощі для учнів школи та селищному старості Драган О.П. за подарунки для вихованців дошкільного закладу.   

10:32 03.01.2019

Свято Миколая в Солончаківському НВК

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в Солончаківському НВК для учнів школи та вихованців дитячого закладу.   

10:55 26.12.2018

Тиждень правознавства у Солончаківському НВК

 З 10 по 17 грудня  в Солончаківському НВК проходив тиждень правознавства.  Розпочався він із загальношкільної лінійки «Подорож  у країну Права». Також для учнів середньої ланки проведено тематичні інформаційні години  "Вчимося жити в правовій державі", а серед учнів 1-5 класів організовано конкурс на кращий малюнок на тему «Права дитини в малюнках».

10:48 26.12.2018

Чарівне свято в Іванівській школі

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят  – День Святого Миколая.  Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів.

11:25 21.12.2018

Казкові пригоди на День Святого Миколая

19 грудня 10 учнів пільгових категорій Парутинської ЗОШ І-ІІІ ступенів  стали учасниками святкових заходів до Дня Святого Миколая у м.Миколаїв. Діти із задоволенням   відвідали виставу, яка пройшла в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії, незабутніми стали і розваги у дитячому містечку «Казка».

13:43 20.12.2018

Виставка робіт учнів Куцурубської школи мистецтв

 Дитячий малюнок завжди привертає увагу своєю щирістю, безпосередністю, відкритістю та особливою енергетикою, а представлені роботи учнів художнього відділення Куцурубської школи мистецтв (керівник Паранюк Любов Мирославівна) просто випромінюють мир, гармонію, тепло, позитив і гарний настрій.  

12:07 19.12.2018

Кожна з малечку дитина має право на родину. На любов, на піклування, на щасливе існування

  Найпершим суспільним середовищем дитини є дошкільний навчальний заклад, основним завданням якого, на думку завідувача Шереметової Л.Г., є соціальна адаптація дитини до умов життя в товаристві незнайомих людей.

11:53 14.12.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень