A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Новини

Засідання методичного об"єднання вихователів дошкільних закладів освіти

    Відповідно до плану роботи  методичного кабінету відділу 21 лютого 2018 року на базі Іванівського дошкільного навчального закладу  «Ромашка» відбувся семінар-практикум вихователів закладів дошкільної освіти Куцурубської сільської ради ОТГ за темою «Навчання дітей розповіді за картинами в умовах закладу дошкільної освіти з використанням інноваційних технологій».

19:25 24.02.2018

Пам’яті Небесної Сотні…

На виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року  № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пом’яті Героїв Небесної Сотні»,  з метою вшанування 2018 року в Куцурубській сільській раді  об’єднаної територіальної громади подвигу учасників   Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні сільською головою Куцурубської сільської ради ОТГ було підготовлено відповідне розпорядження, згідно з яким у всіх загальноосвітніх навчальних закладах громади проведено загальношкільні лінійки-реквієм до Дня вшанування пам’яті героїв Майдану «Небесної Сотні»: «Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…», «Незгасна пам’яті свіча…»; єдиний урок до Дня Героїв Небесної Сотні, тематичні хвилини інформації «Герої Майдану».

10:03 21.02.2018

Районні змагання з волейболу

     На волейбольному майданчику у  спортзалі  Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ст.. Чорноморської сільської ради ОТГ 09 лютого зібрались команди Парутинської ЗОШ І-ІІІ ст.. Куцурубської сільської ради ОТГ та Чорноморської шкіл.

19:28 10.02.2018

Змагання з волейболу серед шкіл громади

   Відповідно до  Календаря XVII обласних Спортивних ігор 02 лютого 2018 року на базі Дмитрівського НВК Куцурубської сільської ради ОТГ пройшов І тур змагань XVII районних Спортивних ігор з волейболу серед учнів 8-11 класів шкіл громади.

18:27 06.02.2018

«Вчителі англійської мови - агенти змін»

     В рамках реформування системи освіти та впровадження проекту  «Нова   українська школа» Міністерство освіти і науки України спільно з Британською   Радою в Україні  ініціювали реалізацію програми «Вчителі англійської мови -     агенти змін».

20:55 02.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень