A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Вітаємо переможців обласного етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

Дата: 19.01.2018 10:23
Кількість переглядів: 31

      09 грудня 2017 року  відбувся ІІІ (обласний) етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Конкурс зібрав  чимало щирих шанувальників української мови. В обласному етапі взяли участь 143 учні 5-11 класів із 23 районів Миколаївської області, серед яких і 4 учнів Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Т.Г.Шевченка.

Конкурс відбувся з метою піднесення престижу української мови і літератури в молодого покоління, заохочення учнів  до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури.  

У привітанні щирих, відданих шанувальників Шевченкового слова, чарівної української  мови  взяли участь учні Куцурубської школи разом із вчителем української мови Ключко Поліною Василівною.

 Конкурс укотре довів, що інтелектуальні змагання надихають вчителів, викладачів та їх вихованців на нові творчі звершення.

Це підтверджують і цьогорічні перемоги наших учнів:

ІІ місце -  Кондратюк Анастасія, учениця 10 класу Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ст.. імені Т.Г.Шевченка

ІІ місце - Петречків Валерія, учениця  11 класу Куцурубської ЗОШ І–ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка

 

До того ж, Петречків Валерія обрана членами обласного журі учасницею IV (Міжнародного)  етапу конкурсу, який відбудеться у лютому 2018 року у м.Київ.

Вітаємо кращих із кращих з перемогою!

Бажаємо учням-переможцям та їх вчителю Ключко П.В. і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень