A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

Новини

Грант для студентів та абітурієнтів Миколаївської області Миколаївського району (соціальна програма Scholarship)

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання. Давайте об єднаймося! Нехай кожен зробить свій вклад для побудови гідного майбутнього України. Запрошуємо студентів та абітурієнтів Миколаївської області Миколаївського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Адже майбутнє нашої країни не тільки в руках наших відважних військових, а й у ваших! Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ. Наразі відкрито 8 номінацій: 9 500 грн. - https://rental-power.com.ua/ua/sotsialnyj-proekt-scholarship-dlja-studentov-razdaem-granty-na-obuchenie/ (запитання та роботи надсилати на пошту: powerrental3@gmail.com ) 17 500 грн. - https://www.lumident.kiev.ua/ua/sotsialnaja-programma-scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@lumident.kiev.ua ) 25 000 грн. - https://art-trade.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@art-trade.com.ua ) 25 000 грн. - https://art-trade.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@art-trade.com.ua ) 30 000 грн. - https://autoclav.com.ua/ua/scholarship/ ( для того, щоб отримати відповідь на запитання або надіслати роботу потрібно заповнити анкету на сайті програми ) 30 000 грн. - https://kes.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: kesklinika@ukr.net) 30 000 грн. - https://belsta.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship.belsta@gmail.com ) 100 000 грн. - https://seoquick.com.ua/ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@seoquick.com.ua ) 100 000 грн. - https://trading.biz/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@trading.biz) Участь повністю безкоштовна. Ми оплачуємо навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних. Будемо дуже вдячні, якщо Ви зможете розмістити інформацію про соціальну програму на Вашому сайті kucurubska.osv.org.ua Розбудуймо Україну разом! Слава Україні! З повагою Лілія Ярмоленко Куратор благодійних проектів https://scholarship.events/

08:25 09.02.2024

Мріємо та досягаємо!

31 жовтня відбувся Миколаївський обласний конкурс «Перлина Прибужжя 2020», який був проведений дистанційно Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи. До  конкурсу долучилися понад 50 хореографічних колективів зі званням «народний / зразковий» області та Миколаєва. Кожен із них представив свою творчість у певних вікових категоріях та номінаціях. Виступи учасників складалися з двох сценічних різнопланових номерів.  

11:45 03.11.2020

ТАЛАНОВИТА ГРОМАДА

     Творчі, креативні, завзяті та позитивні. Саме такими словами можна охарактеризувати аматорів художньої самодіяльності та професіональних працівників культури Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади. З року в рік їх  майстерність та професіоналізм не тільки зберігає, а й постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.  Підтвердженням цього є наші досягнення. Так 14 червня 2020 року  Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи було організовано обласний конкурс гумору та сатири «Веселі витребеньки». 59 учасників з різних громад Миколаївщини виступали в п’яти номінаціях: «Гумор та сатира», «Стендап», «Авторський твір», «Співаний гумор» і «Театральні витребеньки». Аматори Іванівського сільського клубу-філії, а саме Ішков Максим, Дмитро Ворончихін під керівництвом завідуючої клубом-філією Ольги Ворончихіної взяли участь у гумористичному конкурсі зі сценкою «Мама і комп’ютер». Сама Ольга Василівна проявила свою майстерність та професіоналізм в номінації «Гумор та сатира» ΙΙΙ категорії, де посіла ΙΙ місце.

13:39 21.09.2020

З посмішкою до творчих вершин!

      14 червня Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи було організовано обласний конкурс гумору та сатири «Веселі витребеньки», що охопив дітей, підлітків, молодь, дорослих і літніх людей. 59 учасників з різних громад Миколаївщини виступали в п’яти номінаціях: «Гумор та сатира», «Стендап», «Авторський твір», «Співаний гумор» і «Театральні витребеньки». Аматори Іванівського сільського клубу-філії Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади, а саме Ішков Максим, Дмитро Ворончихін під керівництвом завідуючої клубом-філією Ольги Ворончихіної взяли участь у гумористичному конкурсі зі сценкою «Мама і комп’ютер». Сама Ольга Василівна проявила свою майстерність та професіоналізм в номінації «Гумор та сатира» ΙΙΙ категорії, де посіла ΙΙ місце. Вітаємо наших артистів і бажаємо натхнення, творчих успіхів та перемог!

12:00 17.06.2020

Всеукраїнська школа онлайн

Всеукраїнська школа онлайн Запрошуємо учнів 5-11 класів до участі в онлайн-уроках, які пропонує Міністерство освіти і науки України.

10:44 03.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень