A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Куцурубська сільська рада

У Куцурубській ОТГ відбувся І зимовий кубок з міні-футболу

Дата: 26.01.2018 16:59
Кількість переглядів: 37

      26 січня 2018 року за ініціативи відділу з питань освіти, молоді, спорту,  культури та медицини Куцурубської сільської ради об’єднаної    територіальної громади відбувся І зимовий кубок з міні-футболу.

 Зустріч відбулася на базі Куцурубської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка і були присвячені Дню соборності України.  

У спортивних змаганнях брали участь збірні команди з Парутинського,  Солончаківського, Дмитрівського, Іванівського старостинських округів, села  Куцуруб та Очаківської санаторної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

      У запеклій та чесній боротьбі перемогу здобула Солончаківська команда, ІІ місце посіли спортсмени села Дмитрівка, ІІІ місце – села Куцуруб.

                                  

Вітаємо переможців та усіх учасників спортивних змагань!

     Відділ з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради ОТГ висловлює подяку вчителям фізичної культури шкіл громади Савченку М.М., Дудкіну О.М., Балтаг К.І., Шевченку Д.С., завідувачу Іванівським клубом-філією Голоті О.Л. за допомогу в організації та проведенні спортивних змагань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень